NL | EN

Pure Markt door pure mensen

23 november 2017

Wie is er nou niet dol op ambachtelijk en lekker eten in combinatie met een gezellige marktsfeer? De rondreizende Pure Market vestigt zich binnenkort weer een aantal zondagen op Park Frankendeal.

Waar komt ons eten vandaan? En hoe wordt het gemaakt? Deze steeds belangrijker wordende vragen staan centraal voor de rondreizende Pure Markt. Hier vind je pure producten, verkocht door de producenten zelf. In een gezellige en ambachtelijke sfeer informeren ze je over de ingrediënten, de herkomst en het productieproces.

Pure Markt begon ooit als een kleine ambachtelijke markt op de Dappermarkt. Al snel wisten ze het concept uit te breiden naar verschillende locaties in Amsterdam om zo een groter publiek te bereiken.  Een van deze locaties is op steenworpafstand van ada, in het romantische Park Frankendael.

Op deze markt vind je meer dan 90 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken. Pure Markt draait echter niet alleen om eten. Het is een totaalbeleving waar mensen bij elkaar komen om naast het lekkere eten te genieten van muziek, theater en gezelligheid. Verder kunnen de kleintjes terecht in de speeltuin of een rondje zweven in de leukste zweefmolen van Nederland.

Op 26 november en 17 december staat de Pure Markt weer op Park Frankendeal. Mis het niet!